Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAHIA DEL DUQUE GRAN HOTEL

Descriere

Cu vedere la plaja Duque din Tenerife, luxosul Bahia Del Duque este înconjurat de 6 hectare de grădini subtropicale. Oferă 5 piscine în aer liber, un centru de fitness și unități de cazare elegante cu balcon privat. La Gran Hotel Bahia del Duque Resort puteți alege între camere moderne și vile șic. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu TV LCD cu canale prin satelit, precum și cu halat de baie și papuci. Complexul Gran Bahia del Duque oferă 8 restaurante, inclusiv opțiuni italiene și orientale. De asemenea, există 7 baruri, inclusiv un bar de sucuri și un bar pe plajă. Hotelul oferă o mare varietate de activități de agrement, inclusiv cursuri de aerobic și observarea balenelor. Există terenuri de tenis, o masă de ping-pong și un traseu botanic de plimbare.
Localizare:

Aeroportul Tenerife Sur este situat la aproximativ 15 minute de mers cu maşina.

Facilitati hotel:

7 restaurante, 7 baruri, braserie, si cafenea, mini club pentru copii 3-12 ani, club pentru adolescenti, 5 piscine: 3 cu apa dulce si 2 cu apa sarata, terenuri de tenis, 1 sala de squash, SPA, centru comercial si mall langa hotel.

Facilitati camere:

Seif, minibar, conexiune Internet, cablu TV, room service, balcon sau terasa cu vedere la ocean sau la gradini.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.