Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA AENEAS RESORT

Descriere

Situat în Ayia Napa, la 7 minute de mers pe jos de plaja Landa, Atlantica Aeneas Resort oferă unități de cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Printre diversele facilități ale acestei proprietăți se numără o terasă, un bar și un lounge comun. Stațiunea are o piscină interioară, divertisment de seară și WiFith gratuit în întreaga proprietate. Complexul va pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, birou, ceainic electric, seif, TV cu ecran plat și baie privată cu cadă. La Atlantica Aeneas Resort, camerele conțin lenjerie de pat și prosoape. La proprietate este disponibil în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet, continental sau vegetarian. Unitatea de cazare are un loc de joacă. La această stațiune de 5 stele puteți juca tenis de masă și tenis, iar la acest complex de 5 stele sunt disponibile servicii de închiriere de biciclete și închirieri auto. Având personal care vorbește greacă și engleză, la recepție se oferă consiliere non-stop. Punctele de interes populare din apropierea Atlantica Aeneas Resort includ Makronissos Beach, The Dome Beach și WaterWorld Ayia Napa. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Larnaca, situat la 32 km de stațiune.
Located in Ayia Napa, a 7-minute walk from Landa Beach, Atlantica Aeneas Resort has accommodations with a fitness center, free private parking, a garden and a shared lounge. Featuring a 24-hour front desk, this property also welcomes guests with a restaurant, a water park and a terrace. The resort has an indoor pool, evening entertainment and a concierge service. The resort will provide guests with air-conditioned rooms with a desk, an electric tea pot, a safety deposit box, a flat-screen TV and a private bathroom with a bath. Free WiFi is accessible to all guests, while certain rooms are equipped with a balcony. At Atlantica Aeneas Resort rooms contain bed linen and towels. Breakfast is available each morning, and includes buffet, continental and vegetarian options. The accommodation has a playground. You can play table tennis and tennis at this 5-star resort, and bike rental and car rental are available. Popular points of interest near Atlantica Aeneas Resort include Makronissos Beach, The Dome Beach and WaterWorld Ayia Napa. The nearest airport is Larnaca International Airport, 28 miles from the resort.
Checkin Time: 15:00
Checkout End Time: 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie