Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AL KHOORY EXECUTIVE HOTEL

Descriere

Situat pe şoseaua Al Wasl din Dubai, hotelul Al Khoory Executive Al Wasl (fostul hotel Corp Executive Al Khoory) oferă unităţi de cazare moderne. Hotelul se află la numai 10 minute de mers cu maşina de turnul Burj Khalifa şi de Dubai Mall.Hotelul Al Khoory Executive oferă diverse delicii culinare, de la gustări uşoare la un mic dejun american şi specialităţi à la carte internaţionale. Restaurantul Spices serveşte pe toată durata zilei un meniu internaţional, iar Deli Mood asigură gustări şi produse de patiserie.Hotelul Al Khoory Executive Al Wasl este situat la 15 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Dubai şi la câteva minute de mers cu maşina de grădina zoologică din Dubai şi de parcul acvatic Wild Wadi. !! CINA DE REVELION ESTE INCLUSA !! /D
Localizare

Hotelul Al Khoory Executive Al Wasl este situat la 15 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Dubai şi la câteva minute de mers cu maşina de grădina zoologică din Dubai şi de parcul acvatic Wild Wadi.

Facilitati Hotel

Situat pe şoseaua Al Wasl din Dubai, hotelul Al Khoory Executive Al Wasl (fostul hotel Corp Executive Al Khoory) oferă unităţi de cazare moderne. Hotelul se află la numai 10 minute de mers cu maşina de turnul Burj Khalifa şi de Dubai Mall.Hotelul Al Khoory Executive oferă diverse delicii culinare, de la gustări uşoare la un mic dejun american şi specialităţi à la carte internaţionale. Restaurantul Spices serveşte pe toată durata zilei un meniu internaţional, iar Deli Mood asigură gustări şi produse de patiserie.

Facilitati Camere

Toate unităţile au tehnologie de ultimă oră şi cele mai bune facilităţi, inclusiv TV cu ecran plat, minibar şi cutie de valori. Unele camere se bucură de o terasă spaţioasă. Baia include articole de toaletă şi un uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.