Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGAPI BEACH

Descriere

Situat pe plaja lata de nisip in centrul statiunii Ammoudara, la 6 km. Vest de capital insulei Heraklion. Complex recomandat familiilor pentru relaxare si locatie-direct pe plaja de nisip si inconjurat de gradini, aproape de Heraklion, servicii de calitate, facilitate multiple. Facilitati pentru copii: Baby sitting, loc de joaca pentru copii,sala de jocuri, animatie pentru copii. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare:

Hotelul Agapi Beach 4* este situat pe plaja lata de nisip din centrul statiunii Ammoudara, la 6 km vest de capitala insulei Heraklion.

Facilitati hotel:

Hotelul este alcatuit din cladirea principala si bungalow-uri ce imbina elemente moderne cu stil cretan. Printre facilitatile hotelului se numara: un restaurant principal cu terasa, taverna, restaurant Italian, snack bar la piscina, bar pe plaja, sala TV/video, 3 piscine, sezlonguri, umbrelute si prosoape (gratuit la piscina si la plaja), centru fitness, sauna, masaj, hydromasaj, activitati sportive gratuit (volley pe plaja, biliard, tenis de masa, 2 terenuri de tenis, sala fitness, gimnastica, aerobic, gimnastica in apa, polo, darts), sporturi de apa gratuit (canoe, hidrobicicleta, wind surfing, diving test in piscina), program animatie, facilitati pentru copii 4-12 ani (piscina, teren joaca, mini club, menuri speciale, disco, animatie) si facilitati pentru adolescenti 12-17 ani.

Facilitati camere:

Camerele dispun de aer conditionat, baie de marmura cu cada sau dus, uscator de par, telefon, TV satelit, mini frigider, prosoape de plaja, seif, balcon.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.