Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află in centrul Agiei Marina, la cațiva metri de plaja publică cu nisip. In imediata apropiere se află o stație de autobuz. Pană la aeroportul Chania (CHQ) sunt aproximativ 22 de km.

Dotări

Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un schimb valutar și un bancomat. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de o serie de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Există 2 lifturi și facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și in alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de inchiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Un centru de inchirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. In spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un fax și un copiator.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare intr-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). In spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. In baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, boccia, o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un joc de darts. O discotecă oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un restaurant stă la dispoziție. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate regim all inclusive și All-Inclusive-Special. Un mic dejun continental de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm mai mult) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mancare vegetariene și meniuri pentru copii. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie