Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUILA RITHYMNA BEACH

Descriere

Aquila Rithymna Beach este un hotel de cinci stele de lux, ideal pentru o vacanta exclusivista. Situat pe plaja de nisip, construit in stil clasic, ofera o gama larga de camere confortabile si gradini luxuriante.Ideal pentru o vacanta de relaxare dar si activa cu familia. Plaja se afla la 2 minute distanta. Foarte bine 8.5 Booking.com
Localizare

Hotelul se afla situat pe insula Creta, pe coasta de nord, la 7 km est de Rethymno, la 72 km de aeroportul "Nikos Kazantzakis" din Heraklion. Proprietatea este inconjurata de gradini amenajate ce se intind pe 8 hectare, la 10 minute cu masina de centrul vechi al orasului Rethymno. Amplasamentul hotelului il face o locatie atractiva pentru vizitarea principalelor obiective turistice din zona. Localitatile invecinate sunt Adele, Aghia Paraskevi si Platanias unde se poate ajunge pe jos.

Facilitati Hotel

WiFi gratuit in zonele publlice, zona de plaja privata ( la 500 m, prosoape sezlonguri si umbrele gratuit ), terasa, gradina, mini-market, butic, magazin de bijuterii, parcare, 4 piscine, 4 restaurante, sala de fitness, sauna, 2 baruri ( lounge si pe plaja ), 5 terenuri de tenis, un centru de sporturi nautice unde se pot practica activitati precum plimbari cu jet ski, schi nautic si canotaj, piscina pentru copii, club pentru copii, animatie.

Facilitati Camere

Hotelul pune la dispozitie 519 camere, dintre care 116 in bungalow-uri cu suprafete cuprinse intre 24 si 220 metri patrati, dotate cu aer conditionat (cald / rece), frigider, baie cu dus sau cada, halate de baie si papuci, uscator de par, telefon, TV, seif (gratuit), balcon /terasa. Majoritatea camerelor au acces la internet Wi-Fi (gratuit).

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.