Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL FLORIDA este situat pe malul lacului si beneficiaza de o priveliste superba. In acelasi timp, turistii au acces rapid la plaja, la orasul Constanta, dar si la punctele de interes din statiune: satul de vacanta, parcul acvatic Aqua Magic, telegondola si terenurile de tenis. Hotelul dispune de 88 spatii de cazare impartite astfel: 1 apartament prezidential, 6 apartamente, 57 camere duble cu pat matrimonial si 24 camere duble cu doua paturi. Acesta pune la dispozitia turistilor: parcare, internet, centru de conferinte, restaurant, bar si o terasa - ponton pe Lacul Siutghiol. Hotelul se adreseaza si turistilor din segmentul business, punandu-le la dispozitie un centru de afaceri bine organizat. Nu sunt acceptate animale de companie. MASA: restaurant propriu. Mic dejun - bufet suedez Camerele si apartamentele dispun de TV, minibar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala, seif si grup sanitar cu cadita de dus. Multe dintre spatiile de cazare au balcon.Camerele duble au o suprafata de 30 mp, iar apartamentele 55 mp.

Descriere

Hotelul Florida este clasificat la 3* si a fost inaugurat in anul 2006. In 2019 hotelul a beneficiat de un amplu proces de renovare. Camerele si apartamentele sunt dispuse pe cele 4 etaje ale cladirii, si au orientare atat catre lacul Siutghiol cat si catre Statiunea Mamaia.
Facilitatile hotelului indeplinesc atat nevoile oaspetilor care doresc sa petreaca o vacanta relaxanta pe litoral, cat si pe cele ale celor care calatoresc in interes de serviciu sau business. 

Localizare

Hotelul este amplasat in centrul Statiunii Mamaia pe malul Lacului Siutghiol, la mai putin de 5 minute de mers pe jos de plaja (vis a vis de Hotelul Flora).
Datorita amplasarii, oaspetii hotelului se pot bucura de o vacanta relaxanta si linistita pe toata perioada sejurului si pot ajunge oricand in zonele animate ale statiunii (5 minute de mers cu masina pana la Aqua Magic, 10 minute de mers pe jos pana la Cazinoul din Mamaia si zona teraselor si a restaurantelor, maximum 15 minute de mers cu masina pana la zona cluburilor din nordul statiunii).

Categorie

Hotelul este clasificat la 3*

Tip de masa

Mic dejun (bufet suedez)
Pranz si cina a la carte - Optional (fisa cont de 65 lei / persoana / zi)
 

Website

https://hotelflorida.ro/

Facilitati hotel

88 de camere duble si apartamente
Restaurant si terasa cu o frumoasa priveliste catre Lacul Siutghiol
Bar de zi
Lift
Seif la receptie
Parcare
Internet Wifi
Rampa de acces pentru persoanele cu dizabilitati
2 sali de conferinte dotate cu aparatura necesara
 
 

 

Facilitati camere

Camerele duble sunt dotate fie cu un pat matrimonial fie cu 2 paturi twin, pardoseala cu gresie, baie proprie cu dus si uscator de par, minibar, televizor, aer conditionat, wi-fi si incalzire centrala. O parte din camere sunt dotate cu balcon.
Apartamentele sunt alcatuite din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila si o baie. Ca si dotari, au aceleasi dotari ca si camerele duble, exceptie facand pardoseala, care in unele cazuri poate fi cu mocheta.
Toate spatiile de cazare ale hotelului au orientare fie spre lac, fie spre statiune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WI-FI gratuit
Terasa
Sala de Conferinte
Restaurant
Receptie
Parcare
Lobby
Lift
Internet wireless
Camera de bagaje
Bar
Aer conditionat